Mainos:

Kilpailuta lainat yhdellä hakemuksella 27 pankilla ja rahoituslaitoksella

Usein haaveilemme asioista, joihin säästömme eivät välttämättä juuri sillä hetkellä riitä. Uusi nykyaikaisempi auto tai parempi tietokone helpottaisivat elämää kummasti, mutta ne ovat kalliita hankintoja. Ne vaativat jonkin verran ylimääräistä rahaa, jota välttämättä ei ole kertynyt säästöön riittävästi. Toisaalta pahan päivän varalle säästettyjen rahojen käyttäminen ei välttämättä ole järkevääkään. Vakuudeton kulutusluotto voi mahdollistaa näiden ja monien muiden haaveiden toteuttamisen.

Lainan ottaminen itsessään ei ole paha asia, ja usein se onkin ainoa keino rahoittaa kalliimmat hankinnat. Kun olet hakemassa lainaa, kilpailuta lainat aina ensin. Tällä tavalla on mahdollista säästää merkittäviä summia rahaa pienellä vaivalla. Kun saat edullisemman lainan, maksat pienempää kuukausierää ja näin ollen sinulle jää enemmän rahaa käyttöön tai säästöön. Olemassa olevat lainat kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran vuodessa. Näin voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Nykyään ei enää tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen, vaan voit vertailla lainat helposti yhdellä hakemuksella lainavertailupalvelun kautta. Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat siis yhdellä hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Palvelu on sujuva ja nopea sekä täysin ilmainen. Käyttämällä lainavertailupalvelua säästät sekä aikaa että rahaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Jos olet ostanut osamaksulla kaikenlaista, esimerkiksi uuden puhelimen, sängyn, auton ja television, sinulla menee todennäköisesti aika paljon rahaa pelkästään lainojen korkoihin joka kuukausi. Tällaisessa tapauksessa lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa. Yleensä yksi laina on parempi kuin monta pientä. Tavallisesti rahaa jää huomattavasti enemmän käyttöön, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja usean sijasta. Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta se kannattaa, jos voit sillä tavalla säästää merkittäviä summia.

Laske ensin tarkasti olemassa olevien velkojesi yhteissumma ja ota selvää kuukausieristä ja lainojen koroista. Syötä velkojesi yhteissumma Nordic Bankin nettisivuilla olevaan lainalaskuriin ja voit testailla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Näet samalla myös alustavan arvion lainan vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, joten lopullisesti se määräytyy antamiesi tietojen perusteella.

Tee sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että haettava summa on sellainen, että se kattaa kaikki jäljellä olevat lainat. Tarkastele sitten saamiasi lainatarjouksia ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihin. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä summalla kaikki jäljellä olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä lainaa. Joskus voi käydä niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä kaikkia lainoja. Silloin voi olla kannattavaa ottaa kuitenkin yksi pienempikorkoinen laina, jolla maksaa osan kulutusluotoista pois.

Mikä on vakuudeton laina?

Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina on pienehkö laina, jonka saadakseen hakijalla ei tarvitse olla takaajia tai omaisuutta. Lainan vakuutena toimii hakijan säännölliset palkka- tai eläketulot. Vakuudettoman lainan saa nostettua tilille yleensä todella nopeasti. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat erittäin suosittuja Suomessa.

Lainanantaja ei määritä vakuudettoman lainan käyttökohdetta mitenkään, vaan hakija voi käyttää rahat mihin tahansa tarkoitukseen. Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea 500–70 000 euroa. Meidän avullamme voi siis toteuttaa sekä pieniä että vähän isompiakin haaveita. Yleisimmät kulutusluottojen käyttökohteet ovat kodin remontoiminen ja sisustaminen, lomamatka ja auton korjaaminen. Erittäin yleistä on myös käyttää lainarahat edellisten suurikorkoisten kulutusluottojen pois maksamiseen.

Nopeasti tilille maksettavaa pienehköä lainaa kutsutaan pikalainaksi. Pikalaina on niin ikään vakuudeton kulutusluotto. Sen voi saada nostettua tilille jopa muutamassa tunnissa. Pikalaina voi siis olla erinomainen apu silloin, kun rahantarve iskee aivan yllättäen. Esimerkiksi pesukoneen tai auton hajoaminen ovat asioita, jotka pitäisi saada hoidettua mahdollisimman pian. Ilman noita laitteita ei ainakaan lapsiperheellä ole kovin mukavat oltavat. Vaikka olisikin yrittänyt säästää pahan päivän varalle, ei tilillä välttämättä juuri sillä hetkellä ole riittävästi rahaa. Silloin pikalaina voi tulla avuksi. Sen saa tilille nopeasti, joten uutta pesukonetta voi päästä ostamaan jo samana päivänä.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset, riittävän suuret palkka- tai eläketulot. Vakuudettomien lainojen hyvä puoli on se, että hakijalla ei tarvitse olla takaajia, eikä omaisuutta lainan vakuudeksi. Jos et ole aivan varma täytätkö lainaehdot, voit silti tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla. Saat vastauksen hakemukseesi 27 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa voi saada isomman lainasumman ja matalamman koron. Ja matalampi korko tarkoittaa huomattavaa säästöä! Jos siis olette esimerkiksi yhdessä puolison kanssa ostamassa mökkiä tai autoa, lainahakemus kannattaa tehdä molempien nimellä.

Yleisimmät syyt, jotka voivat estää sinua saamasta lainaa

Valitettavasti lainoja ei voida myöntää aivan kaikille. Yleisimmät syyt sille, miksi lainaa ei myönnetä ovat huolimattomuus laskujen maksamisen kanssa, pienet tulot tai ei lainkaan vakituisia tuloja ja virheelliset tiedot lainahakemuksessa.

Laskut tulee maksaa aina ajallaan. Jos sattuu muutama unohdus ja et muistakaan maksaa laskua eräpäivään mennessä, ei se vielä aiheuta suurta vahinkoa. Mutta jos unohtelu on jatkuvaa, ei luottoluokitusta enää voida pitää hyvänä. Kun hoidat raha-asiasi hyvin, luotonantaja voi paremmin luottaa siihen, että maksat myös lainat takaisin kuten on sovittu.

Yksi tärkeimmistä lainan saamisen ehdoista on vakaat tulot. Kun sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, pystyt todennäköisemmin suoriutumaan lainan lyhennyksistä ongelmitta. Tulojen pitäisi myös olla riittävän suuret. Jos tulot ovat kovin pienet tai velkaa on jo yli 75 % tuloista, ei uutta lainaa välttämättä myönnetä.

Lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti. Virheelliset tiedot hakemuksessa voivat johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen. Kirjaa siis tietosi hakemukseen tarkasti ja totuudenmukaisesti. Esimerkiksi kaikki olemassa olevat lainat tulee kertoa hakemuksessa.

Vertaile lainoja helposti Nordic Bankin avulla

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä hakemuksella saat erittäin kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainat on laitettu automaattisesti järjestykseen pienimmän koron mukaan, eli näet yhdellä vilkaisulla, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita mihinkään. Se on myös täysin ilmaista. Voit tehdä hakemuksen myös siinä tapauksessa, että et ole varma, täytätkö lainaehtoja. Saat pian vastauksen lähes 30 eri taholta.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankin kautta on sujuvaa ja helppoa. Täytä vain hakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, voi saada rahat tilillesi todella nopeasti – parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana.

Kun kilpailutat lainasi Nordic Bankin avulla, voit säästää aikaa ja rahaa.