Rikosepäilyt

Poliisi pyytää naantalilaistallin asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä ja itsehillintää somekeskusteluun

Timo Jakonen

Lounais-Suomen poliisi on saanut tiistaina uusia yhteydenottoja liittyen Naantalissa toimivan SR Tallin tapahtumiin. Toistaiseksi poliisi ei ota kantaa tallinpitäjiä vastaan esitettyihin väitteisiin.

– Toivomme edelleen, että kaikki asiasta jotakin tietävät kertoisivat tietonsa meille, sanoo jutun tutkinnanjohtaja Petri Lamppu Turun Sanomille.

Poliisi kehottaa ihmisiä hillitsemään tunteitaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Poliisin tietojen mukaan sosiaalisessa mediassa on esiintynyt jopa lynkkausmielialaa, ja yksittäisiin henkilöihin ja jopa alaikäisiin on kohdistettu mustamaalaavia väitteitä.

– Pyydän ihmisiä antamaan tutkintarauhan poliisille. Mitä enemmän saisimme yhteydenottoja mahdollisilta asianosaisilta, sitä pikemmin pääsisimme selvyyteen siitä, mitä tallilla on tapahtunut, Lamppu toteaa.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Myös Turun Sanomiin on tullut tiistaina useita uusia aiemmin julkaistua juttua tukevia yhteydenottoja. Toimitus kannustaa edelleen kaikkia asiasta jotakin tietäviä, niin uhreja kuin heidän läheisiään ja erityyppisten tapahtumien todistajia kertomaan tietonsa poliisille.

Lounais-Suomen poliisi kertoi aiemmin Twitterissä saaneensa useita yhteydenottoja liittyen Turun Sanomien esiin tuomiin väärinkäytöksiin naantalilaisella hevostallilla.

Poliisi kertoo, että asiaan liittyen on jätetty muutama rikosilmoitus. Turun Sanomien tietojen mukaan ilmoituksia on jätetty ainakin neljä.

Poliisi kertoo selvittävänsä asiaa. Asiasta jotakin tietäviä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

Turun eläinsuojeluyhdistyksen tiloissa kyti heppatyttöjen helvetti – hyväksikäytön uhreja voi olla kymmenittäin

Rebekka Härkönen: Kaltoinkohtelulla ei ole laillisen yhteiskunnan suojaa

Tallinpitäjä teki väitteistä rikosilmoituksen, Tesyn toiminnanjohtaja pitää syytöksiä perättöminä